Verhuur testmateriaal

Als zelfstandige testen afnemen zonder het dure materiaal zelf aan te schaffen? OP Inzicht verhuurt haar psychodiagnostisch testmateriaal!

Procedure en voorwaarden
  • Testen dienen opgehaald en terug gebracht te worden in Dronten (Flevoland). In overleg zijn Amstelveen en Almere ook afhaalmogelijkheden.
  • Testen zijn voor maximaal 5 werkdagen te huren. Het geleende testmateriaal dient uiterlijk op de laatste dag van de uitleentermijn teruggebracht te worden. Voor elke dag vertraging wat betreft retournering, wordt een prijs van € 45,- gerekend.
  • Testmateriaal wordt uitsluitend uitgeleend aan personen die beschikken over psychodiagnostische bevoegdheid.
  • Bij beschadiging, verlies of diefstal van het testmateriaal zal de schade verhaald worden op de veroorzaker.
  • Voorafgaand aan het ophalen van testen vult u een formulier in en wordt er een kopie gemaakt van uw identiteitsbewijs. Daarnaast wordt bij aanvang van de huurperiode een borgbedrag gevraagd van 2 keer de huurprijs, welke teruggestort zal worden indien het testmateriaal in goede orde ontvangen is.
Huurtermijn en –prijs

De standaard uitleentermijn is 5 werkdagen, maar verlenging is mogelijk in overleg en bij beschikbaarheid van het materiaal.

Test Prijs*
WISC-III-NL € 100,-
SEV € 6,-
CBSK € 10,-
FRT € 35,-
Bourdon Vos € 10,-

* Prijzen zijn inclusief 1 set testformulieren en BTW.

Interesse?

Voor meer informatie en/of het plaatsen van een reservering voor het huren van testmateriaal, kunt u contact opnemen met OP Inzicht.

blaas